Uutuustuotteet CTS Chemistry – vesipohjaiset suoja-aineet ja liukkaiden poisto-aineet suojamaan eri kivipintoja, ulko-ja sisätilojen kivipinnoilta

CTS Chemistry vesipohjaiset suoja-aineet suojamaan eri kivipintoja, ulko-ja sisätilojen kivipinnoilta.

HBP-1 on vesipohjainen suoja-aine ulkotilojen pinnoille, erityisesti huokoisille luonnonkivipinnoille kuten liuskekivelle, terrakotalle, York-kivelle, kaakelilaatoille, hiekkakivelle, kalkkikivelle, graniitille, betonille ja monille muille kivilajeille.

Tämä suoja-aine säilyttää alkuperäisen pinnan värin ja estää liukkautta.

HBP-1 vähentää veden imeytymistä pintaan ja suojaa haitallisilta kemiallisilta yhdisteiltä, jotka voivat liueta veteen ja tunkeutua materiaalin rakenteeseen.

Lisäksi se lisää impregnoidun pinnan kestävyyttä likaa, kalkkisaostumia ja biologista kontaminaatiota vastaan.

HG-1 on vesipohjainen suoja-aine poltetuille graniittipinnoille. Tuote säilyttää ja suojaa kiven ja lattian alkuperäisen värin eikä lisää liukkautta pinnalle.

Voidaan käyttää ulko- ja sisätiloissa ja uusilla sekä vanhoilla pinnoilla.

Tuote vähentää veden imeytymistä, suojaa pintaa haitallisilta kemiallisilta yhdisteiltä, jotka liukenevat veteen ja voivat tunkeutua materiaalin rakenteeseen.

HG-1 on yksikomponenttinen, siloksaaneihin perustuva valmiste; täyttää PN-EN 1504-2 taulukon 3 vaatimukset.

HG-1 lisää impregnoidun pinnan kestävyyttä likaa.

CTS Chemistry – vesipohjaiset liukkaiden poisto-aineet eri kivipinnoille, ulko-ja sisätilojen kivipinnoilta

R9-G on vesipohjainen liukueste/kitkatuote kivipinnoille. Tämä tuote on tehty vähentämään liukastumisriskiä märillä pinnoilla lisäämällä lattiapintojen kitkaa, mutta samalla säilyttämällä lattian alkuperäisen ulkonäön. Sitä voi käyttää erityisesti huokoisille graniitti- ja gneissipinnoille sekä sisä- että ulkotiloissa.

R9-C liukueste/-kitkakäsittely keraamisille pinnoille. Tämä vesipohjainen tuote on suunniteltu vähentämään liukastumisriskiä märillä lattioilla, lisäämällä käsiteltyjen alueiden kitkakerrointa ilman, että se vaikuttaa lattian ulkonäköön. Tuotteen sisältämät epäorgaaniset pinta-aktivaattorit ja polymeerit aiheuttavat kemiallisen reaktion kautta pysyviä, alustan kiinnittyviä mikrorakenteita, jotka lisäävät pinnan kitkakerrointa. Tätä tuotetta voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa vanhoilla ja uusilla lattioilla.

Se sopii erinomaisesti seuraaville pinnoille:

  • Keraamiset ja posliinilaatat
  • Klinkkeri
  • Luonnonposliiniset lasitetut ja kiillotetut laatat
  • Terrakotta
  • Betoni
  • Terrazzo pintaiset laattat
  • Kaakeli- ja posliinilaatat
  • toimii myös emaloiduilla kylpy- /suihkualustoilla

 

Lisätiedot: https://www.estkonordic.fi/tuotteet/cts-chemistry
Edellinen
MiniClean Seinäjoki 28.5.2024