NORDIC KAIKEN KALUSTON TEHOPESU
on liuotin, silikoni ja fosfaatti vapaa mm. kaiken ajokaluston, trailereiden, veneiden, työkoneiden, pressujen, osien, autotallien, hallien ja työtilojen pesuun ja puhdistukseen tarkoitettu ympäristö- ja käyttäjäturvallinen, biohajoava pesuainetiiviste. Erinomianen erikoispesuaine myös muissa vettä kestävissä ulko- ja sisäkohteissa.
Pesun jälkeen pinta on kirkas ja vettä hylkivä.

Tuotekortti
Tehokas tiiviste kemiallisiin käymälöihin, septitankkeihin, ympärivuotiseen käyttöön. Sopii karavaanareille matkailuautohin ja -vaunuihin, veneisiin, mökkikäyttöön sekä kannettaviin vessoihin.

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

Nordic-tuoteperheen uutuustuotelanseeraus on NORDIC De-Icer 500ml sumutinpullo - Jäänpoistoaine                                                  Sulattaa jäätyneet lasit helposti. Poistaa jään nopeasti jättäen lasin kirkkaaksi ja viiruttomaksi.  Helpottaa myös poistamaan jäät pyyhkijöistä, ajovaloista sekä peileistä. Turvallinen pyyhkijöille ja tiivisteille.                                                   NORDIC De-Icer on tarkoitettu ohuen jääpeitteen sulattamiseen lasipinnoilta. Poistaa jään nopeasti jättäen lasin kirkkaaksi ja viiruttomaksi. Ei vahingoita ajoneuvon maali-, kumi-, muovi- ja lasipintoja. Helpottaa poistamaan jäät, tuulilasinpyyhkijöistä, peileistä, ajovaloista ja ovilukoista.  Muodostaa likaa, vettä ja jäätymistä estävän kalvon halutulle pinnalle. 

Tuotekortti

ULTRA ZERO WATER on lasi-, ikkuna-, peili- ja muiden kovien pintojen 100% kemikaalivapaa puhdistus- ja kirkastusaine. ULTRA ZERO WATER on tehokas yleispuhdistaja kaikille koville pinnoille mutta ennen kaikkea puhdistaa lasi-, peili-, akryli/kovamuovi-, rst- ja kiiltävät metallipinnat säihkyvän kirkkaiksi.


Tuotekortti

Nordic Ultrasonic – Ultraäänipesuneste hapan, Tuote soveltuu mm. saostumien, oksidikerrostumien, patinan, ruosteen ja kiinnipalaneen rasvan poistoon metallipinnoilta. Soveltuu teräkselle ja kevytmetalleille.

Pakkauskoot: 6*1L; 3*5L

Tuotekortti

NORDIC Ultraäänipesuneste emäs. Käytetään ultraäänipesukoneissa öljyn ja rasvanpoistoon teräs, metalli- ja kevytmetalliosien sekä muovien pinnoilta, mm. moottorien ja koneiden osien pesuissa.

Pakkauskoot: 6*1L; 3*5L

Tuotekortti

Nordic Vannepesugeeli, joka poistaa ja liuottaa erinomaisesti jarrupölyä ja tiesuolaa. Ei vahingoita maalipintaa eikä vaurioita suojaamattomia alumiinivanteita, esim. kiillotetut vanteet. Vaikuttava aine vaihtaa väriä reagoidessaan rautapitoisen jarrupölyn ja lian kanssa. Geelimäinen rakenne pidentää vaikutusaikaa ja puhdistustehoa. Valmis huuhdeltavaksi pestävältä pinnalta kun vannepesugeelin väri on muuttunut

Pakkauskoot: 8*1L
Tuotekortti